location512

  6500 Baja, Petőfi Sándor utca 3.

phone512

  06 79 524 100

email512

  bajasuli.jelkyalapitvany@gmail.com

Hírek

Tavaszi események alapítványunknál:

A lellei üdülők megnyitása megkezdődött. Két lelkes munkatársunk vállalta a „tavaszi nagytakarítást”. A takarókat és matracvédőket kimosattuk. Felajánlás is érkezett korszerűbb kerékpárok cseréjére. 

Alapítványunk továbbá támogat osztálykirándulással kapcsolatos kérést, valamint a ballagási ceremóniához is hozzájárul. Hamarosan kiderül, melyik diák nyerheti az egy hetes ingyenes üdülést kiváló iskolai teljesítményért! Sok szerencsét kívánunk a pályázóknak.

Új elnökséggel folytatja működését a Jelky Alapítvány 2024 februárjától. Fehér Zsolt, iskolánk elektronika és elektrotechnika tanára, veszi át az Alapítvány irányítását. 

Új kuratóriumi taggal is bővül a csapat: Miskó Judit, iskolánk szociális és egészségügy oktatója lép az önkéntesek sorába. Nagy szeretettel köszöntjük őket és sok erőt kívánunk alapítványi tevékenységükben.

A 2024-es év nagy változással indult. Glasenhardt János, az Alapítvány elnöke, iskolánk történelem és német szakos tanára, átadta a stafétabotját közelgő nyugdíjba vonulása okán. Elnöksége alatt sok érdemi előrelépés történt. Ilyen volt, például, a lellei üdülők üzemeltetési jogának visszaszerzése, az ott lévő berendezés, bútorok, cseréje, állandó karbantartása. A szobák légkondicíonáló berendezést is kaptak. Több diák is üdülhetett jutalomként Balatonlellén.

Az alapítvány adminisztrarív tevékenységét szinte egyemberként látta el. Kapcsolatairévén mindig talált megoldást. Tevékenysége és tanácsai hiányozni fognak; habár ígéretet kaptunk arra, hogy a háttérben is számíthatunk rá.

Köszönjük szépen, Hansi!

Vele egy időben távozik Németh Károly, iskolánk gyakorlati oktatásvezetője, az Alapítvány immáron volt kuratóriumi tagja,aki nem hosszabította meg a következő ciklusát. Ha bármit össze kellett szerelni, pakolni, az anyagi támogatása mellett, ő volt az első segítsége az Alapítványnak. Munkája hiányozni fog.

Köszönjük szépen, Karesz.